10 Μαρ 2012

Κοιλιακοί

Κοιλιακοί
ΑΣΚΗΣΗ 1

 Ξαπλώνουμε σε μια μαλακή επιφάνεια, λυγίζουμε τα γόνατα μέχρι να πατήσει η μέση μας στο στρωματάκι, τοποθετούμε τα χέρια στους μηρούς και σηκωνόμαστε μέχρι τα χέρια να περάσουν τα γόνατα.
ask01.JPG
 ΑΣΚΗΣΗ 2
 Ξαπλώνουμε σε μια μαλακή επιφάνεια, λυγίζουμε τα γόνατα μέχρι να πατήσει η μέση μας στο στρωματάκι, τεντώνουμε τα χέρια πίσω από το κεφάλι. Σηκωνόμαστε μέχρι να πατάει η μέση.

ask03.JPG
 ΑΣΚΗΣΗ 3
 Ξαπλώνουμε σε μια μαλακή επιφάνεια, λυγίζουμε τα γόνατα μέχρι να πατήσει η μέση μας στο στρωματάκι, τοποθετούμε τα χέρια στα πλάγια του κεφαλιού. Σηκωνόμαστε μέχρι να πατάει η μέση.
ask02.JPG
 ΑΣΚΗΣΗ 4
 Ξαπλώνουμε σε μια μαλακή επιφάνεια, λυγίζουμε τα γόνατα μέχρι να πατήσει η μέση μας στο στρωματάκι, τεντώνουμε τα χέρια πίσω από το κεφάλι. Ταυτόχρονα σηκωνόμαστε και φέρνουμε τα χέρια πλάι στους μηρούς. Εκτελούμε εναλλάξ Δεξιά –Αριστερά.
ask04.JPG
 ΑΣΚΗΣΗ 5
 Ξαπλώνουμε σε μια μαλακή επιφάνεια, φέρνουμε τα γόνατα σε ορθή γωνία. Τα χέρια είναι τεντωμένα δίπλα στο σώμα μας. Μετακινούμε τα γόνατα προς τα πίσω και επάνω ξεκολλώντας την λεκάνη μας από το στρωματάκι.
ask07.JPG
ΑΣΚΗΣΗ 6
Ξαπλώνουμε σε μια μαλακή επιφάνεια, λυγίζουμε τα γόνατα μέχρι να πατήσει η μέση μας στο στρωματάκι. Κρατάμε, με τεντωμένα χέρια, επάνω από το πρόσωπο δύο αλτήρες. Από αυτή τη θέση πιέζουμε με τα χέρια τεντωμένα τους αλτήρες και σηκώνουμε την πλάτη μας από το έδαφος μέχρι να πατάει η μέση μας.
ask22.JPG